Single Reizen Naar Brazilië

Published Mar 04, 22
3 min read

Rondreis Brazilië - Reizen

Bel Gratis op +55 21 4042-7201 voor meer info over individuele rondreizen en  Rondreizen Brazilie

In augustus komt in Sao Paulo het fenomeen Veranico voor, warm en droog weer met temperaturen van ruim boven de 28 graden.

Niets blijft hetzelfde en ook onze reizen en ons programma veranderen voortdurend. Soms zijn het kleine wijzigingen (een ander hotel, een dagje langer, een iets andere route), dan weer gaat een reis flink op de schop - Brazilië: All-inclusive Familie Vakanties. Soms komen reizen die een tijdje niet uitgevoerd zijn weer terug en vanzelfsprekend voegen we ook nieuwe reizen toe aan ons programma.

Eindeloze sneeuwvelden, sprookjesachtige witte bossen, een kraakheldere sterrenhemel of juist uitwaaien in een sneeuwstorm. Wie het geluk heeft het spectaculaire dansende Noorderlicht te aanschouwen, zal dit nooit vergeten. Sawadee biedt meerdere actieve reizen aan naar een winterse omgeving, waarbij – en dit zal niet als een verrassing komen – activiteiten in de sneeuw en op het ijs centraal staan.

Reizen voor wie niet onbeperkt tijd heeft, of al te lang van huis wil zijn. Rondreis Brazilië: Ruimhartige Groepsreis. In maximaal 2½ week nemen we je mee naar de meest bijzondere hoogtepunten en laten we je het mooiste van een land zien. Dit kunnen steden, nationale parken of andere bezienswaardigheden zijn. Alles is tot in de puntjes geregeld, met zorg samengesteld én met een vleugje avontuur.

Je vakantie begint met een korte rondreis, waarbij je regelmatig actief bezig bent, bijvoorbeeld tijdens een fiets- of wandeltocht. Uiteraard laten we je daarnaast ook een aantal culturele hoogtepunten zien. Tijdens dit deel van de reis worden jullie vergezeld door onze reisbegeleider. Het tweede deel van je reis verblijf je in een comfortabel hotel bij het strand.

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken - Rondreis Brazilië - Groepsreizen - Unieke Reizen. In onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van nieuwe Pop-Up reizen.

Brazilië Reizen - Avontuurlijke Reizen Naar Brazilië

Off the beaten track is geen loze kreet. De ene keer was je je in een rivier en is een bladerdak het enige onderdak - Zonvakantie Brazilië - Zonvakantie - De Beste Deal. Een andere keer klim je uren voor dat ene uitzicht of ervaar je de eindeloosheid van de woestijn. Het kost moeite en tijd om de mooiste plekken te bezoeken, maar de beloning is vaak overweldigend.

Door het avontuurlijke karakter van de reis kan het programma soms afwijken van wat beschreven is Voor de avontuurlijke twintiger die geen zin heeft om er alleen op uit te trekken, bieden we onze eigen 22-35ers reizen aan. In kleine groepen met leeftijdsgenoten maak je onder leiding van de begeleider een avontuurlijke reis.

Deze trucks doorkruisen Amerika, Afrika en Azië (reis brazilie samenstellen). Je reist in een internationale groep waar iedereen een ding gemeen heeft: de wens voor een ruig avontuur op de meest bijzondere en afgelegen plekken - De Brazilië Reisspecialist - Reizen. Met de truck kom je op plaatsen waar je met een gewone bus niet komt. Er gaan tenten en kookmateriaal mee, zodat we kunnen kamperen op de meest afgelegen locaties.

Niets is minder waar… Want je hoeft natuurlijk niet altijd ver weg te gaan voor het ultieme reisavontuur. Ons eigen continent kent namelijk zoveel unieke en ongerepte plekken om te ontdekken, dat wij als alternatief voor ver weg - dus dichtbij - een nieuw concept in het leven hebben geroepen: . Over Brazilië.

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Navigation

Home

Latest Posts

Bezienswaardigheden San Francisco

Published Oct 16, 22
10 min read

Bezienswaardigheden Azoren

Published Oct 12, 22
10 min read

Bilbao Bezienswaardigheden

Published Oct 05, 22
2 min read